Melas Apartments – Crete isl. – Greece

Blog

The Definitive Guide for Dr Fox – Διαδικτυακό φαρμακείο και συνταγές

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

The Definitive Guide for Dr Fox – Διαδικτυακό φαρμακείο και συνταγές

Τα PBM είναι εταιρείες που συνεργάζονται απευθείας με ασφαλιστές ευεξίας, φαρμακοποιούς και επίσης φαρμακεία για τη διαχείριση των πλεονεκτημάτων φαρμάκων και έχουν επίσης σημαντικό αντίκτυπο στα ποσοστά των συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Οι υπερτιμημένες δαπάνες φαρμάκων αποτελούν εδώ και καιρό πρόβλημα στις ΗΠΑ Μια έρευνα της Gallup που δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο ανακάλυψε ότι 18 εκατομμύρια Αμερικανοί ανέφεραν ότι δεν ήταν σε θέση να πληρώσουν τουλάχιστον ένα φάρμακο που συνταγογραφήθηκε από γιατρό τους προηγούμενους 3 μήνες.

έπρεπε να κάνει κάτι για τα «εξωφρενικά δαπανηρά» συνταγογραφούμενα φάρμακα. Το φαρμακείο της Κούβας δηλώνει ότι σίγουρα θα καθορίσει τις τιμές των φαρμάκων απευθείας με τους κατασκευαστές για να μειώσει τις τιμές για τους καταναλωτές. Το φαρμακείο δεν εγκρίνει την ιατρική ασφάλιση, ωστόσο τα ποσοστά αξιώσεων θα εξακολουθούν να είναι σίγουρα μικρότερα από αυτά που θα πλήρωναν συνήθως οι άνθρωποι σε ένα φαρμακείο. «Η σήμανση σε πιθανά φάρμακα που σώζουν ζωές από τα οποία εξαρτώνται οι άνθρωποι είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να παραμεληθεί», ισχυρίστηκε σε μια δήλωση ο Alex Oshmyansky, Διευθύνων Σύμβουλος του διαδικτυακού φαρμακείου της Κούβας.

Ένα φάρμακο για άτομα με διαβήτη, η μετφορμίνη, κοστίζει 3 δολάρια. 90 για μια προμήθεια 30 ημερών, σε σύγκριση με μια τιμή λιανικής των 20 $, δήλωσε το φαρμακείο. Ένας αριθμός 30 ιματινίμπης, το οποίο χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της λευχαιμίας και άλλων καρκίνων, επιλέγει για μόλις 17 $. 10 στο φαρμακείο της Κούβας σε σύγκριση με 2.502 $.

Μια έκδοση αυτής της ιστορίας εμφανίστηκε αρχικά στο ζωντανό ιστολόγιο Morning Edition.

Τα ηλεκτρονικά φαρμακεία μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα, επίσης εάν έχετε ασφαλιστική φαρμακευτική προστασία, αλλά υπάρχουν προκλήσεις που πρέπει να αναζητήσετε Έχετε βαρεθεί να ξοδεύετε τόσα πολλά μετρητά σε συνταγογραφούμενα φάρμακα, καθώς επίσης και μελετάτε μερικά πολύ ιστοσελίδες με επαγγελματική εμφάνιση των φαρμακείων στο διαδίκτυο. Τα ακίνητα, αλλά και οι υποσχέσεις, είναι δελεαστικές. Εξοικονομήστε χρήματα, δωρεάν αποστολή, χωρίς συνταγές απαραίτητες, δεν χρειάζονται φρύδια γιατρού.

Πιστωτική αναφορά: Getty, Υπάρχει Viagra για τη στυτική δυσλειτουργία, φάρμακα που υπόσχονται να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος, καθώς και οπιοειδή αναλγητικά όπως το Oxycontin και επίσης το Vicodin. Είστε προσεκτικός καταναλωτής. Ρίξτε μια ματιά στα μικρά γράμματα zithromax τιμη, αλλά δεν φαίνεται ότι υπάρχει κάτι λάθος με την παραγγελία από εκεί. Στην πραγματικότητα, φαίνεται σαν μια υπέροχη ιδέα.

Σύμφωνα με την Προειδοποίηση Δημόσιας Ασφάλειας του 2021 της Διαχείρισης Ναρκωτικών, υπάρχει σημαντική αύξηση στις πωλήσεις επικίνδυνων απομιμήσεων χαπιών στο διαδίκτυο. Παράγονται μαζικά στο Μεξικό, μεταφέρονται λαθραία στις ΗΠΑ και προσφέρονται σε δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, μοιάζουν με τους νόμιμους ομολόγους τους, ενώ είναι εξοργιστικά και εξοντώνουν τους Αμερικανούς σε τιμή άνευ προηγουμένου.

Σχετικά με το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο ταχυδρομικής παραγγελίας – Centerwell Pharmacy™

Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμακευτικών Συμβουλίων (NABP), από τα περίπου 35.000 διαδικτυακά φαρμακεία σε όλο τον κόσμο, το 95% είναι ανεξέλεγκτα καθώς και αδίστακτα, πουλώντας αντικείμενα που ενδέχεται να είναι κατώτερα, μολυσμένα ή εξαντλημένα. Λειτουργώντας χωρίς συμμόρφωση με τη νομοθεσία των ενωμένων κρατικών φαρμακείων καθώς και με τα πρότυπα ασφάλειας και ασφάλειας, δεν αντιμετωπίζουν πάντα ό,τι σας προβληματίζει, καθώς στην πραγματικότητα, μπορούν ακόμη και να σας σκοτώσουν.

Η ίδια περιγράφει, "Οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για όφελος, κόστος και επίσης πολύ εύκολη πρόσβαση στα φάρμακα. Μπορεί συχνά να είναι φθηνότερο να αγοράσετε φάρμακα από εκεί, ακόμα κι αν έχετε ιατρική ασφάλιση και είστε υπεύθυνοι μόνο για συμπληρωματική πληρωμή. είναι γνήσια καθώς και νόμιμες, προσφέροντας σας με τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που έχει πάρει ο ιατρός σας, τα ηλεκτρονικά φαρμακεία μπορούν να είναι μια λογική επιλογή για να επισκεφτείτε το φαρμακείο."Νόμιμη είναι η λέξη προσωπικού.